Livrare: Fan Courier/Posta Romana.
Un reprezentant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Produsele se vor livra DOAR dupa verificarea disponibilitatii si confirmarea comenzii.
Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

01.


Descriere

Tubul luminos Neon LED flexibil rotund 360 de grade este potrivit pentru decoratiuni exterioare si interioare cat si pentru reclame luminoase. Acest tub este rezistent la socuri, decolorare sau la apa! Tubul Neon LED flexibil emite lumina uniforma pe toata lungimea acestuia si dejur imprejur, 360 de grade. Poate fi taiat, curbat si foarte usor de instalat pe diverse suprafete cum ar fi: lemn, plastic, otel, ziduri etc. Acesta se monteaza cu ajutorul canalelor (clipsurilor) din plastic sau aluminiu.
Spre deosebire de multe oferte de pe piata acesta este un produs performant, de calitate superioara, cu 120 de LED-uri pe metru !

02.


Atentie !

Pentru a fi functional tubul Neon LED flexibil se sectioneaza numai la lungime de 100 cm sau multiplu (ex. 200 cm, 300 cm). In caz contrar acesta nu va lumina.
Pentru a taia correct furtunul urmariti marcajul rosu inserat pe acesta.
Acest furtun are un consum mediu de aproximativ 12W pe metru liniar.

Livrare rapida
Verificare colet
Retur garantat

Distribuie aceasta pagina !

created by web66 design

© Copyright 2016-2018 Eurosmartnet Trading SRL.    EUROSMARTNET.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Stocurile nu sunt afisate in timp real.