Livrare: Fan Courier/Posta Romana.
Un reprezentant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.
Produsele se vor livra DOAR dupa verificarea disponibilitatii si confirmarea comenzii.
Comenzile plasate in afara programului de lucru sau in perioada sarbatorilor legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

01.


Descriere

Firul electroluminescent se poate utiliza in diverse domenii precum tunning auto, tunning biciclete, decoratiuni interioare, decoratiuni vestimentare, reclame luminoase, etc. Firul electroluminescent flexibil are o iluminare uniforma pe toata lungimea sa. Fiecare segment de fir electroluminescent trebuie sa fie alimentat cu ajutorul unui invertor. Are un consum redus de energie, din diverse surse de alimentare, precum baterii tip AA de 1,5V, la bricheta masinii sau la priza de 220 V. Este rezistent la apa si intemperii, este foarte usor de modelat.

02.


Atentie !

Pentru a functiona firul electroluminescent EL WIRE are nevoie de urmatoarele accesorii:
- un invertor corespunzator lungimii firului si mediului unde este folosit (12V auto, 220V indoor/outdoor, baterii pentru articole vestimentare)
- o mufa speciala de tip B care se ataseaza in capatul firului El Wire pentru ca acesta sa fie conectat la mufa de tip A a invertorului.
- capac de protectie pentru capatul nemufat al firului
Toate acestea le puteti achizitiona din sectiunea Accesorii EL WIRE.

Livrare rapida
Verificare colet
Retur garantat

Distribuie aceasta pagina !

created by web66 design

© Copyright 2016-2018 Eurosmartnet Trading SRL.    EUROSMARTNET.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Stocurile nu sunt afisate in timp real.