1. Cum Comand ?  Comenzile pot fi facute telefonic, prin SMS, pe WhatsApp la numarul de telefon +40 770 374 478, pe mail la adresa vanzari@eurosmartnet.ro, prin formularul de comanda din site (shopping cart), prin mesaj pe Facebook, Yahoo Messenger, Skype sau OLX. Pentru a fi procesate in aceeasi zi comenzile pot fi trimise pana in ora 14:00
  2. Cum platesc?  1. Numerar (la sediul nostru - doar firme sau la livrare) - se platesc produsele in momentul ridicarii de la sediu sau curierului nostru(in cazul produselor livrate in municipiul Bucuresti). 2. Ramburs - se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare. 3. Plata prin Card bancar 4. Ordin de plata - se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent EUROSMARTNET.ro. Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului - produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al EUROSMARTNET.ro.
  3. Cum se livreaza?  In Bucuresti - livrarea se poate face la adresa aleasa de tine prin Fan Courier sau Posta Romana.  - produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa o comanda prealabila si dupa confirmarea comenzii la ora indicata de reprezentantul de vanzari (valabil doar pentru firme in cazul in care plata s-a efectuat prin transfer bancar, card bancar sau ordin de plata).  - comenzile confirmate de operatorii nostri pana in ora 14.00 pot fi ridicate in aceeasi zi pana in ora 18.00 sau a doua zi incepand cu ora 10.00.  In Tara  - livrarea se face prin intermediul Fan Courier sau Posta Romana. - Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Distribuie aceasta pagina !

created by web66 design

© Copyright 2016-2018 Eurosmartnet Trading SRL.    EUROSMARTNET.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Stocurile nu sunt afisate in timp real.